Bestel jouw ambachtelijke desembrood

Jouw ambachtelijke desembrood voor in het weekend bestel je bij de Dorpsbakkerij. Om brood te kunnen bestellen, klik je in het menu op de dag waarop je jouw verse desembrood wil komen ophalen in mijn bakkerij. Vervolgens komen alle opties tevoorschijn die voor die dag beschikbaar zijn. Het assortiment wisselt regelmatig, dus er is steeds weer iets nieuws te proeven.

Allergenen: Mijn broden bevatten gluten en kunnen sporen bevatten van melk, noten, pinda’s, vis, schaaldieren, weekdieren, selderij, zaden en ei. Heb je een allergie, informeer dan vooraf naar de ingrediënten van een brood of product.

AUGUSTUS: In de maand augustus heb ik zomerstop, 

deze maand gebruik ik voor inspiratie, om collega’s te bezoeken, om nieuwe producten te testen, vooral proefbakken, een klein tipje voor september, nog meer zoete en hartige taartjes (ook in andere formaten). 

Ik zie je graag in September, vrolijke groet van de bakker.

Kies eerst de dag van afhalen